Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: 64 mb üzeri set yükleme ve ram ..Kadr arkadaşımın söylediklerinin çoğuna katılıyorum.Ritm olayının ram ile ilgisi yok,ritmler aletin 20 Mb.lık bir bölümü var oraya kaydediliyor.Sizin pa800 kaçıncı versiyon 1.versiyonmu yoksa 2.versiyonmu,Ayrıca rami yakan olay toplam setin boyutunun 64 Mb.ı geçmesi değil,o setin içindeki PCM klasözürün boyutunun 64 Mb.ı geçip geçmemesi.Benim orgum 2.versiyon,2.versiyondaki en önemli değişikliklerden birisinin ram yanma olayının kaldırılması olduğunu bir kaç yerde okumuştum.Bizzat bende PCM dosyası 64,5 mb.olan seti yükledim,ram yanmadığı gibi set gayet güzel çalıştı.Daha sonra o seti silip başka set yükledim,herhangi bir sorun olmadı.AMA SİZ SAKIN DENEMEYİN.Benim orgun ram ini yakmayacağı,sizin orgunuzunda ram ini yakmayacağı anlamına gelmez,yinede dikkatli olun.
Cevap: 64 mb üzeri set yükleme ve ram ..
Kadr arkadaşımın söylediklerinin çoğuna katılıyorum.Ritm olayının ram ile ilgisi yok,ritmler aletin 20 Mb.lık bir bölümü var oraya kaydediliyor.Sizin pa800 kaçıncı versiyon 1.versiyonmu yoksa 2.versiyonmu,Ayrıca rami yakan olay toplam setin boyutunun 64 Mb.ı geçmesi değil,o setin içindeki PCM klasözürün boyutunun 64 Mb.ı geçip geçmemesi.Benim orgum 2.versiyon,2.versiyondaki en önemli değişikliklerden birisinin ram yanma olayının kaldırılması olduğunu bir kaç yerde okumuştum.Bizzat bende PCM dosyası 64,5 mb.olan seti yükledim,ram yanmadığı gibi set gayet güzel çalıştı.Daha sonra o seti silip başka set yükledim,herhangi bir sorun olmadı.AMA SİZ SAKIN DENEMEYİN.Benim orgun ram ini yakmayacağı,sizin orgunuzunda ram ini yakmayacağı anlamına gelmez,yinede dikkatli olun.