51 adet bk-5 ses...

baybozkurt

Moderator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA800
Slm Arkadaşlar;

Zamanım oldukça ve ufaklıktan fırsat bulabildikçe bk-5 klavyemin üzerindeki sesler üzerinde mfx,chorus,reverb vb..efectler ile kendi performans listemi oluşturdum ve trakya müzik ailesi ile paylaşıyorum...İnşallah beğenirsiniz...:rolleyes:

Saygılar...

Ekli dosyalar

• BAYKURT_SESLER.rar
    4.5 KB · Görünümler: 282
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: 51 adet bk-5 ses...

Slm Arkadaşlar;

Zamanım oldukça ve ufaklıktan fırsat bulabildikçe bk-5 klavyemin üzerindeki sesler üzerinde mfx,chorus,reverb vb..efectler ile kendi performans listemi oluşturdum ve trakya müzik ailesi ile paylaşıyorum...İnşallah beğenirsiniz...:rolleyes:

Saygılar...

Roland Bk-5 OR İçin Yavaş Yavaş Paylaşımlar Çoğalıyo Ellerinize Ve Yüreğinize Sağlık...Paylaşımınız İçin Teşekkürler...

Peki şuan itibariyle cihaz nasıl oldu?

tesekürler zaten ihtiyacimiz da var

Peki şuan itibariyle cihaz nasıl oldu?

Slm.Cihaz şu an itibariyle herkes tarafından kurcalanma ve öğrenilme aşamasında bunun dışında illaki ritim azlığı var.Emo müzik 16 adet ritimden 4 adetini şimdiden paylaştı.Geri kalanını ve yenileri zamanı geldikçe paylaşacak diye duyumlar aldık.Cihaz böylece arkasında emo desteğiyle dahada piyasada kendini kanıtlar diye umuyoruz...;)

Teşekkür ederim.

elinize sağlık kardeşim....

Çok teşekkürler Bu tür paylaşımların çoğalması dileğiyle...

Rica ederim arkadaşlar.Güle güle kullanın....:)

öncelikle paylaşımın için teşekkürler.eleştiri degil tavsiye olarak algıla.kardeşim bütün seslere phaser efekti vermişsin piano lara bile.hatalı bi çalışma umarım yanlış anlamassın