4 Telli Demolar

yükselmüzikevi

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Pa5x
Değerli arkadaşlar kartlı Korg pa60 ile yeni yapmış olduğum 4telli demolar Notalar :dO RE Mİ FA FA DİYEZ SOL LA Sİ ( Yorumlarınızı Bekliyoruz )

Kartta bulunan sempler sesler : Elektro 4Telli hüsnü Clarnet Ud Kanun1 Kanun2 Kanun Mandal Gündem Yaylı1 Gündem Yaylı2 Gündem Yaylı3 Edi Zurna Düz Zurna Köy Zurna Arap Zurna Kemençe Mey Yaylılar1 Yaylılar2 Keman Dem Keman Balaban Cumbuş Clarnet Fx Gitar kemençe Kaval

Link .Zippyshare.com

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: 4 Telli Demolar

elinize sağlık...

Hocam gerçekten pa serilerinin kartı nın da 8 yada 16 mb.. gibi çok düşük mb..alanı var...... ama 4 telli saz kalitesi çok güzel olmuş elinize sağlık..
pa 800 de en düşük 64 MB..ve 128..256 MB..gibi.. ram alanı daha çok old..için pa800 de de çalışma yapsanız eminim daha kaliteli sesler oluşur..Pa 800 de çalışma yapmayı dusunuyormusunuz????

O yuzden pa 800 de de çalışmalarınızı bekliyoruz...

Korg Pa800 de 256 mg setim var piyasaya dağıtmadım 256 mg setimde çok kaliteli sesler ritimler var 2 gün öncede seti bir müzisyen arkadaşım dinlemiş bağlamalar çok güzel olduğunu söylemişti ve bu kartıda pa800 setinden yapılmıştır sette bazı eksikler var onların çalışması içindeyim vakit buldukca daha titizlikle yapmaya çalışıyorum ama şunuda belirteyim kartlı pa60 pa80 kullanan arkadaşlarım pa800 aratmayacak sesler ritimler mevcut vakit bulduğumda ritim demolarınıda paylaşacağım kartlı pa60 pa80 olan arkadaşlar pa800 almaya gücü yetmeyen arkadaşlarım bu kart set işinizi çok fazlasıyla görüp memnun kalacağınıza eminim