4 shared sitesi açık

murat25

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yok
akadaslar 4 shared sitesi kapalı diyen arkadaslar site bende acık anlamadım gıttı .....hemde hiç bir ayar yapmadan

Cevap: 4 shared sitesi açık

Youtube kapalı dönemindeyken bir çok kişi DNS Ayarlarını değiştirerek giriyordu ve eğer ki siz bilgisayarınıza son dönemlerde format atmadıysanız ( o ayarlar duruyor demektir )o eski ayarlarınızla 4shared sitesine girmeniz muhtemel..
Açıkcası şu an ben giremiyorum :)

Cevap: 4 shared sitesi açık

Yasak Sitelere Veya Engellenmiş sitelere erişmek için aşağıdakileri uygulayın...

1. Adım: Yasaklı Sitelere Girme

Başlat > Ayarlar > Ağ Bağlantıları’na giriyoruz.

2. Adım: Yasaklı Sitelere Girme

Burada sizin “Yerel Ağ Bağlantısı” simgeniz var. Bu simgeye sağ tıklayarak “Özellikler”e giriyoruz.

yasakli_sitelere_girme_resimli_anlatim_1.jpg

3. Adım: Yasaklı Sitelere Girme

Açılan özellikler penceresinde yer alan “İnternet İletişim Kuralları (TCP/İP)” seçeneğine çift tıklayarak giriyoruz.

yasakli_sitelere_girme_resimli_anlatim_2.jpg

4. Adım: Yasaklı Sitelere Girme

Bu sayfada DNS ayarlarımızı resimde görmüş olduğunuz gibi ayarlıyoruz ve internet sitelerinde yasak falan kalmıyor.

yasakli_sitelere_girme_resimli_anlatim_3.jpg

“Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan” seçeneğini işaretleyerek şunları yazıyoruz:

“Yeğlenen DNS sunucusu” karşısına: 208.67.222.222
“Diğer DNS sunucusu” karşısına da: 208.67.220.220 yazıyoruz.

Ardından “Tamam” butonuna basarak ayarlarımızı kaydediyoruz. Artık internet tarayıcınızı yeniden başlatarak yasaklı sitelere girebilirsiniz. Bu makale tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

2. Çözüm

Kapatılan Youtube ve Birçok siteye sorunsuz bir şekilde girebilmek için aşağıdaki programı yükleyiniz.

>>>>>>>>>>ANTİSANSÜR<<<<<<<<<<