Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Youtube kapalı dönemindeyken bir çok kişi DNS Ayarlarını değiştirerek giriyordu ve eğer ki siz bilgisayarınıza son dönemlerde format atmadıysanız ( o ayarlar duruyor demektir )o eski ayarlarınızla 4shared sitesine girmeniz muhtemel..
Açıkcası şu an ben giremiyorum
Yasak Sitelere Veya Engellenmiş sitelere erişmek için aşağıdakileri uygulayın...
1. Adım: Yasaklı Sitelere Girme
Başlat > Ayarlar > Ağ Bağlantıları’na giriyoruz.
2. Adım: Yasaklı Sitelere Girme
Burada sizin “Yerel Ağ Bağlantısı” simgeniz var. Bu simgeye sağ tıklayarak “Özellikler”e giriyoruz.
3. Adım: Yasaklı Sitelere Girme
Açılan özellikler penceresinde yer alan “İnternet İletişim Kuralları (TCP/İP)” seçeneğine çift tıklayarak giriyoruz.
4. Adım: Yasaklı Sitelere Girme
Bu sayfada DNS ayarlarımızı resimde görmüş olduğunuz gibi ayarlıyoruz ve internet sitelerinde yasak falan kalmıyor.
“Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan” seçeneğini işaretleyerek şunları yazıyoruz:
“Yeğlenen DNS sunucusu” karşısına: 208.67.222.222
“Diğer DNS sunucusu” karşısına da: 208.67.220.220 yazıyoruz.
Ardından “Tamam” butonuna basarak ayarlarımızı kaydediyoruz. Artık internet tarayıcınızı yeniden başlatarak yasaklı sitelere girebilirsiniz. Bu makale tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
2. Çözüm
Kapatılan Youtube ve Birçok siteye sorunsuz bir şekilde girebilmek için aşağıdaki programı yükleyiniz.