3x thm demo uzman1972

Cevap: 3x thm demo uzman1972

Eline sağlık sevgili dostum. Zevkle dinledim. Sevgiyle kal.

yaşar abi demolar için paylaşımlar için çok teşekkürler,bizleri demosuz bırakmıyorsun,ellerine sağlık

frden slmlar yasar turkuyu hic duymadim ama guzel turkuymus e renoda kendini zorlamis kaval ve meye biraz daha derinlik verseymisin bence sanki cok sek kalmis sesler bide davullari azdaha acsaymisin davullar guzel calinmis gercek eline saglik seni yaramaz renocu seni heheheehhe

ruhi abim,zafercim çok teşekkür ederim.sağolunn

frden slmlar yasar turkuyu hic duymadim ama guzel turkuymus e renoda kendini zorlamis kaval ve meye biraz daha derinlik verseymisin bence sanki cok sek kalmis sesler bide davullari azdaha acsaymisin davullar guzel calinmis gercek eline saglik seni yaramaz renocu seni heheheehhe

abim bu parçada seslere fazla efekt verilmez,heleki davullar kesinlikle ön plana çıkarılmaz.bu parça saçlarını taramışsın türküsü değilki,jan janlı sesler ve davullar açılsın.bu dram deyiştir..orjinal tona sadık kalarak yaptım..ayrıca yorum yazdığınız içn teşşekür ederim..sizlerde olmasanız yorum yazan olmucak:)

dedimya turkuyu hic dinlemedim ama efekt derken eko degil nasil desem turkcesi revebrleri az acsaydin ama bence davulllar derken bateriler degil asma davuldan bahsettim yani az one ciksaydi anlaminda yazdim yani