Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: 3x i verdik a2000 aldık Mustafa abim sağolsunhayırlı olsun güle güle kullanın,bende biloağa ya katılıyorum,pa3x nerede a2000 nerede,a2000 de parasına göre gayet güzel verimli cihaz (kullanmadım ama demolarını çok dinledim,araştırmasını yapmıştım)pa3x de parasına göre gayet güzel verimli cihaz,(canlı olarak biraz kullandım)özellikle değişik markaların (yamaha-korg-roland-ketron) çıkardığı son orglar bence hepside güzel,ama sınıflarını karıştırmayalım,hepsiylede harika müzikler yaratmak bizlerin elinde,
Cevap: 3x i verdik a2000 aldık Mustafa abim sağolsun
hayırlı olsun güle güle kullanın,bende biloağa ya katılıyorum,pa3x nerede a2000 nerede,
a2000 de parasına göre gayet güzel verimli cihaz (kullanmadım ama demolarını çok dinledim,araştırmasını yapmıştım)
pa3x de parasına göre gayet güzel verimli cihaz,(canlı olarak biraz kullandım)
özellikle değişik markaların (yamaha-korg-roland-ketron) çıkardığı son orglar bence hepside güzel,ama sınıflarını karıştırmayalım,hepsiylede harika müzikler yaratmak bizlerin elinde,