+35 Ülke kodu ile gelen aramalara dikkat!!!

betermen

Moderator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
www.kirklarelipolisevi.pol.tr
Enst.
Korg Pa800 - Pa3xPro
Ben aradım ama siz aramayın :D
.
+35 Ülke kodu ile gelen aramalara dikkat!!!:eek:
Son aylarda sıkça +35 ile başlayan +359897773087 +359889787902 gibi telefonlardan özellikle cep telefonlarına sık sık çağrı gelmeye başladı. +35 Bulgaristan 'dan gelen aramalardır. Bizim ülkemizdeki gibi bazı uyanıklar oradan çağrı bırakıp aramanızı istiyorlarki kontür kazansınlar. Bu yüzden cep telefonunuza +35 ile başlayan bir çağrı bırakılmışsa sakınha bi ariim bakim ne istiyorlar kimmiş gibisinden boşuna aramayın paranız gitmesin. 1 saniye de 5 kontör.

Uyarı için teşekkürler sevgili dostum. Sağolasın.

Bulgaristan cagrilarinda oyuna gelmeyin kizlar babam beni baskasina verecek senin yanina geleyim telofonunu bir arkadasim verdi senin yanina geleyim biraz para yolla diyorlar. acik goz bulgar kizlari turkleri soyuyorlar haberiniz olsun.

bilgilewr için teşekkürler

valla brawo... isabet olmuş? çünki bu numara beni bugun aradı ama bakmadım tabi buyrun beni arayan numara '+35 998 864 19 14

:D heheh
Sağolsun 3 aydır falan ara ara çağrı yapıyorlar bana da :)
Tam da canımın sıkıldığı anlara denk geliyor, kısa süreli de olsa bir moral bir heyecan veriyor :)

İlk çaldırdıklarında internetten araştırıp okumuştum ben de konuyu.

Bilgilendirme için teşekkürler betermen

Uyarın için çok sağol dostum.....

Cevap: +35 Ülke kodu ile gelen aramalara dikkat!!!

.
Yine bulgarlar coştu arkadaşlar. Dikkatli olun...

bu bulgarlar varya butun pis islerde var. kucucuk beyinleriyle buyuk isler yapmaya calisiyorlar avrupada acayip cogaldilar gecen gun bir alman kanalinda haber programinda izledim eu,ya girdikten sonra almanyada bulgar ve romen kadinlarin fuhus sektorunu bloke ettikleri soylendi .5 euro,ya afedersiniz ayak ustu yapiyorlar bu isten vergi odeyen alman kadinlarida isyandalar butun kluplerde bulgarlar var ..dilenciler artti bazen kendimi sultanahmette felan hissediyorum almanyanin ayagi cukurda bulgar istilasi var

tam isabet olmuş arkadaşlar 2 gün önce de bana çağrı geldi buyrun numara :
+35892064531 allahın cezaları akıllı sanıolar kendilerini şoparlar :)