Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: 3000 TL 'm varsana katılımıyorum usta bu konuda bende gercek pıyanıstler korg kullanır ve ben herikisinide kullandım bırkere pa 800 or700 ıkısıde bırbırınden farklı aletler bırı kapalı brı acık alet bence ıkısını bırbırınden ayıran ozellık cogu kımse rıtmden cok ses olayı yuzunden oor 700 kullanamıyolar ve pa 800 gecıyolar olay bu pa 800 kullanamıyolar or 700 geciyolar dedıgım gıbı bırı kapalı alet bırıde acık alet sen hangısını tercıh eederdın bana sorarsan pa 800 derım sence
Cevap: 3000 TL 'm var
sana katılımıyorum usta bu konuda bende gercek pıyanıstler korg kullanır ve ben herikisinide kullandım bırkere pa 800 or700 ıkısıde bırbırınden farklı aletler bırı kapalı brı acık alet bence ıkısını bırbırınden ayıran ozellık cogu kımse rıtmden cok ses olayı yuzunden oor 700 kullanamıyolar ve pa 800 gecıyolar olay bu pa 800 kullanamıyolar or 700 geciyolar dedıgım gıbı bırı kapalı alet bırıde acık alet sen hangısını tercıh eederdın bana sorarsan pa 800 derım sence