Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı3. sayfa 23 NİSANBugün ne mutlu bize,Haydi hep gülsenize,Müjde dağa, denize,Geldi 23 Nisan.Sokaklar dolu bayrak,Yollara kurulmuş tak,Şöyle bir etrafa bak,Geldi 23 Nisan.FAHRUNNİSA ELMALI23 NİSANDün sabah anneciğim,Öperek; dedi: Uyan,Bugün senin bayramın,Kalk, bak süslendi her yan.Baktım her taraf süslü,Sokaklar dolu insan,Dedim: Anne bu neden?Dedi: 23 Nisan.Temel bayrammış inan,Kutlu olsun kardeşim,Geldi 23 Nisan.RAMAZAN GÖKALP ARKIN23 NİSANYirmi Üç Nisan geldi,Dalgalansın bayraklar.Bayramı ağaç bildi,Kıpırdandı yapraklar.Hakkındır güzel çocuk.Oyna, sevin, hiç durma.Şenlensin dört bir bucak,Çalınsın davul, zurna.Tutuşalım el ele,Bir yere toplanalım,Atamıza bak hele:Tekrar tekrar analım.Kıymetini kim bilmez,Eşsiz güzel vatanınRuhuna leke gelmez,Bu toprakta yatanın.Okulumuz süslensin,Bayrağımız yükselsin.Kore’deki şehitlerBugün bayrama gelsin.Bakma küçük çağına,Sen, kahraman bir ersin,Tanrı Türk çocuğunaÇok bayramlar göstersin.İBRAHİM CESUR
Cevap: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
3. sayfa
23 NİSAN
Bugün ne mutlu bize,
Haydi hep gülsenize,
Müjde dağa, denize,
Geldi 23 Nisan.
Sokaklar dolu bayrak,
Yollara kurulmuş tak,
Şöyle bir etrafa bak,
FAHRUNNİSA ELMALI
Dün sabah anneciğim,