23.12.2012 bk-5 baybozkurt roman ritim..

baybozkurt

Moderator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA800
Slm arkadaşlar;

Sadece Bk-5 ritim menüsü kullanarak yazmış olduğum 9/8 ritmi buraya ekliyorum.bu benim 2.ritim yazışım o yüzden kusurlarım varsa affola.Ayrıca cihazın şu anki o.s durumu biraz sıkıntılı eksikler var ancak yeni o.s ile sorun çözülecek sanırım.Devamı için görüşleriniz benim için önemli...

saygılar..

Ekli dosyalar

• BAY9–8MIX.rar
    5.9 KB · Görünümler: 209
  • bay9-8.mp3
    1.7 MB · Görünümler: 420
  • bay9-8 demo.mp3
    2 MB · Görünümler: 424
Cevap: 23.12.2012 bk-5 baybozkurt roman ritim..

denemye devam akumpanyalara dikat et bide drum kitlerde biraz daha çeşitlilik denemeye devam yeni şeyler çıkıyor güzel

Teşekkürler kardeş.Yanlız ritim hiç indirilmemiş.heralde demolardan eksi not aldık.Bu kadar kötü olduğunu tahmin edemedim.

Eline sağlık kardeşim senin sayende a1000 orga benzemişti. Çok yardımın oldu. Roland için de aynı başarıları göstereciğine inanıyorum. Saygı ve sevgilerimle

Slm kardeş sen trakyalı bay1983 ten bahsediyosun ancak o ben değilim.Bendede A1000 vardı ancak onun ritimlerine bende hayrandım.Hala a1000 var adaşımda sanıyorsam.

evet dostum kusura bakma meslekten dolayı öğrencilerle uğraş dur kafa kalmıyor adamda ama olsun kardeşim seni de tebrik ederim güzel ritimler başarılar...

sağolun üstadım.Zaman harcayıp birşeyler yapmaya çalışıyoruz artık.

helal sana baybozkurt kardeşim sen bk-5 in bu haliyle bunu başarmışsın... şuanda alete ritm yazmak nerdeyse imkansız olmuyor... kick ,snare ve clap i iyi oturtmuşsun zamanla ustalaşırsın denemeye devam seni tebrik ediyorum

helal sana baybozkurt kardeşim sen bk-5 in bu haliyle bunu başarmışsın... şuanda alete ritm yazmak nerdeyse imkansız olmuyor... kick ,snare ve clap i iyi oturtmuşsun zamanla ustalaşırsın denemeye devam seni tebrik ediyorum

çok sağolasın hocam.zamanla oturur inşallah dediğin gibi.yeni o.s ile dahada iyi olur heralde..

İndirmak isteyenler için güncel..