2 drum kit

ertan1970

-Altın-
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 600
arkadaslar

bir deneme yaptim belki sizinde ilginizi ceker diye siteye yazmayi düsündüm

denememde ana drum canlanmasi icin acopmaya 6 ya da drum yazdim almis oldugum ritim ankara 2/4 lük tü yani drum kitlerde daha cok bass drum gelsin diye 6 nci acompayaya sadece drum vursun diye 1,2,3,4, de koydum ana drum kit orjentaldi acopmpayadakide greek drum kit

drum lar daha cani olmaya basladi.

bu tür sistemi daha önceleri ben korg pa800 de kulaniyordum ama tabiki korg taki sistem farkliydi onda pad olayi vardi ve bende pad te sadece darbuka degilde drum koyup ritimin üzerine calistiriyordum
roland da tabiki loop olayi olmadigi icin ritimlerin ana bass drumi yükselsin diye böyle bisey denedim ve olumlu sonuc verdi

sadece amacim bilgilerimi sizlerle paylasmak

saygilarimla

Cevap: 2 drum kit

Ertan abi link yok. telefonda yok. Dedim belki telefon edip dinleriz :D

akumpanya değişince davullarda değişir. roland sadece drum, acc1 ve acc2 kanallarını drum kanalı olarak tanımladı v2de.

umut kardesim

deneme amacla yaptigim ritim orkun üzerinde siteye verilecek bir sekilde daha tamamlamadim sadece bilgi vereyim dedim
piyanist arkadasimin meseajini tam olarak anlamadim ama ben realtime ile orkun acopanya 6 ya drum kit kayit etim bende suan acompanya 6 da drum kit var.

realtime ile acc6 yi silip ve acc 6 drum secip star ta basip kendim drum i yaptim deneme amacla oldugu
ve gayet güzel oldugunu söyleyebilirim

saygilarimla

arkadaşlar emc style works la tüm orgların durum kitlerini değiştirebilrsiniz ritimleri düzeltebilirsiniz hoşunuza gitmeyen kitleri çıkarabilirsiniz ritimi tamamen silip yeniden yazabilirsiniz tabi biraz uğraş vermeniz lazım bende HAKAN isimli bir arkadaşın sayesinde öğrendim ROLAND EXR 46 RİTİMLERİNİ düzenliyorum bitirince paylaşacağım SÜPER RİTİMLER GELİYOR EXR 46 CILAR Beklesin

şimdilik 2/4 lük ritimlerle uğraşıyorum

bilgilerin icin cok sagol orhan

zaten 2/4 lük ler biraz canli olsa iyi olurdu simdiden seti bizle paylasmayi düsündügün icin tesekürler.

benim problemim gw8 de 2/4 lük zaten diger ritimler gercekten cok güzel
onun icin üzerine bir drum kit ekledim ritimler canlansin diye
bu problem korgtada vardi cogu arkadaslarim pad lere loop verip ritimi güclendiriyordu bende tabi , bende öyle bisey denedim sanki loop atmisim gibi pekte fena olmadi her varationa ayri ayri loop sekilde ritim eklersem bambaska 2/4 lük ortaya cikiyor.

saygilarimla

svd dosyası yaparak bu orga ses atılıyorsa bence drum kitte atılabilir heralde denemek lazım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

umut kardesim

deneme amacla yaptigim ritim orkun üzerinde siteye verilecek bir sekilde daha tamamlamadim sadece bilgi vereyim dedim
piyanist arkadasimin meseajini tam olarak anlamadim ama ben realtime ile orkun acopanya 6 ya drum kit kayit etim bende suan acompanya 6 da drum kit var.

realtime ile acc6 yi silip ve acc 6 drum secip star ta basip kendim drum i yaptim deneme amacla oldugu
ve gayet güzel oldugunu söyleyebilirim

saygilarimla[/QUO
6 kanalda yazdığınız davulda minör akor basıldığında mi sesi mi b olduğundan mi sesinde davul sesi varsa mib deki duyulmaya başlar ve aksaklık çıkabilir. Bu durumda minör ve 7 lileri ayrı ayrı (major yazımı çoğaltarak değil) yazmak gerekir.
Arkadaş kısadan dikkat çekmiş.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri