2 Adet Yeni Çalışma BARON_

• Konbuyu başlatan BARON_
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 10
  • Görünümler : 3K

BARON_

Paylaşımcı Uzman Üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
www.tarcin-fm.tr.gg
Cevap: 2 Adet Yeni Çalışma BARON_

ağzına sağlık ademcim....bide kayıtlar çok temiz eline sağlık... evet bayadır yoktun buralarda..seni burada tekrar aramzda gömek çok güzel dostum.

ağzına sağlık ademcim....bide kayıtlar çok temiz eline sağlık... evet bayadır yoktun buralarda..seni burada tekrar aramzda gömek çok güzel dostum.

Çok sağol değerli Yunus abim birkaç gün buralardayım sonrası dün gece konuştuğumuz gibi değerli abim kışın inşallah senle süprizler yapacağız sevgi ile kal değerli abim...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Yeni eserler bekliyoruz...yeniden....Hayata yeni başlar gibi...Birşey olmamış gibi....

Sesine gönlüne sağlık Adem hoşgeldin...

Yeni eserler bekliyoruz...yeniden....Hayata yeni başlar gibi...Birşey olmamış gibi....

Çok sağol değerli Mustafa abim sanırım bayağı soğumuşum müzikten aslında müzikten soğuma değilde bazı durumlar haz vermiyor artık bazı olaylardan sonra henüz inşallah abim ilerki zamanda yeni eserler yapmaya çalışıcam sevgi ile kal değerli abim...

Nerdesin be abi sen özlettin kendini demolar süper olmuş akasyalar açarkene sesin daha bi çuk oturmuş çok beğendim ağzına yüreğine sağlık demolara devam......

Nerdesin be abi sen özlettin kendini demolar süper olmuş akasyalar açarkene sesin daha bi çuk oturmuş çok beğendim ağzına yüreğine sağlık demolara devam......

Çok sağol değerli Tufan kardeşim babamın vefatından sonra ara verdim müzik çalışmalarına bir süre bu ara yavaştan başlıyorum zaman buldukça bayağı işlerim var ama arada fırsat oldukça siz dost kardeş abilerle burdaki birlikte olucam inşallah yeni çalışmalarla çok sağol değerli kardeşim hayırlı ramazanlar sevgi ilekal herdaim...

abi herzamanki gibi güzel çalışmalar yapmışsın. yüreğine sağlık.. çiftliğin fotolarını gördüm facebook ta. e bende olsam o cennet köşesinden kalkıp şehre gelip kayıtla bilmem neyle uğraşmam tabi :) şaka biyana bu platformda özletme kendini abim.. sevgiler.