2/4 ritim yoluyorum

ertan1970

-Altın-
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 600
buyrun akradasla

Ekli dosyalar

• 2-4 ertan.rar
    10 KB · Görünümler: 243
Cevap: 2/4 ritim yoluyorum

ertan hocam oncelıkle tesekkurler su anda org yanımda degıl ne rıtmı bu senmı yaptın yoksa duzenleme mı bır acıklık getırsen saygılarımla

söyle söyleyim bass acc ler benden degil ritimelrin tümünü degistirim birazda üzerine ben eklemelr yaptim darbukalarin bazelerini baska ritimden copyaladim ritimerin üzerine bass davul vurdumki daha canli olsun quantize yapip bu hale getirdim

zaten basta bir deneme oldugu icin mükemel olmayabilir bence main2 ile main3 cok iyi oldu
ugrasacam ama ise gitmem gerek

ama ben söyleyim copyalama bile cok kolay degil

saygilarla

emegıne saglık yıne yapabıldıgın ve programa yonelık calısmalarını bızımle paylasırsan sevınırım allah hayırlı ısler nasıp eylesın ugrasman bıle yeter sagolasın....

söyle söyleyim bass acc ler benden degil ritimelrin tümünü degistirim birazda üzerine ben eklemelr yaptim darbukalarin bazelerini baska ritimden copyaladim ritimerin üzerine bass davul vurdumki daha canli olsun quantize yapip bu hale getirdim

zaten basta bir deneme oldugu icin mükemel olmayabilir bence main2 ile main3 cok iyi oldu
ugrasacam ama ise gitmem gerek

ama ben söyleyim copyalama bile cok kolay degil

saygilarla

üstad emegine sağlık.teşekkürler.
2ve 3 ünce varyasyonlarda kaç farklı drum kit kanalı kullandınız.???

katip ustam 2 kanal uzerine drum kit kulandim isterseniz 3 te kulanabiliyorusnuz systemi biraz gw8 den tanidigim icin hafif kolay geliyor tabi fark var arada

saygilarimla

Moderatör tarafında düzenlendi:
tr drum ve tr perc kitlerinin sampleri emo ya ait fakat bence dizilimlerini roland kendi standartlarina ve gm gs standardina gore yapilmis.pa 500 tr fabrika ritmleriini convert ederseniz sonuc alinabilir diye dusunuyorum