2/4 pa1 den gw8 e

ertan1970

-Altın-
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 600
arkadaslar umarim isinize yarar
korg pa1 den gw8 e editledim oglumun ismini verdim siz degistirirsiniz
sahnede denedim bayada is yaptim ritimle tempoyu 87 yediden baslayip daha sonra hizlannin.

aslinda biraz daha editlenmesi gerekir ama sahnede denedigim icin baska bisey eklemek veyada silmek istemedim.
siz geregini kafaniza göre yaparsiniz veyada böyle kalsin size kalmis artik.

saygilarimla

Ekli dosyalar

• 24PA_eray.rar
    7.4 KB · Görünümler: 210
Cevap: 2/4 pa1 den gw8 e

Eyv abi en kısa zamanda deniyecem 2/4 ten başka mesela gw8de olmayan ritimlerden convert etme şansın varmı mesela bugun beyaz giyme yi çalayım dedim ona uygun bitane 9/8 bulamadım.

tufancim elimdeki converter programinla yamaha ketron korg gem casio ritimlerini converter yapma sansim var yanliz converter rolanda cevirmek cok basitte editlemesi cok ugrastiriyor ben yinede bakayim belki düzgün bir 9 8 bulursam yayinlarim converter etikten sonra ritimde sampel varsa o iste isi zorlastiriyor zaten ben baska ritimlerede gecis yapacam kendi gw8 in halay ritimleri benim cok hosuma gidiyor ciftetelilerde halk birkac buldum onlarida yolayim istersen vahde ler desen hic hos degil yani bence dinamik degil biraz vahdeyede tsm ile ilgili ritimler düyek veya sebare gibi ritimlerlede ugrasmam gerekiyor

Tm abi iyi çalışmalar bende biraz uğraşayım şu işle bakalım hayırlısı.

Ritimi denedim 10 üzerinden 10 verdim intro ending hepsi full dolu 4. variation da darbuka show güzel.

Ekli dosyalar

• pa1den-gw8e.mp3
    1.7 MB · Görünümler: 281

Ellerine ve yüreğine sağlık sizin gibi insanlara ihtiyacımız var.kaliteli sağlam ritim olmuş

arkadaslar güle güle kulanin simdide vahdelere gecis yapacam onlarida editlersem sizler gibi degerli arkadaslarimla paylasacam

rolandımız yok ama paylaşım için teşekkürler

teşekürler üstad ellerin dert görmesin devamını dileriz başarılar...