2/4 halay ritimi olan varmı

• Konbuyu başlatan siv700
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 8
  • Görünümler : 4K

siv700

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
değerli arkadaşlarım 2/4 halay ritmi olan varsa yollarsa sevinirim or 700 v 1 için bende halay ritimleri var fakat oynayanlar nasıl ediyorsa buna cok uyuz oluyom ritmin arasına bi figür geliştirmişler özellikle kadınlar ritmi inanın 150 lere cıkarsam kolonlar kendilerini yırtsada yinede öyle bi gıcık oynama tarzları varki milim hareket etmiyorlar yavaş calsamda aynı figür hızlı calsamda aynı figür:) nasıl yapıyorlar nasıl ediyorlar şaştım kaldım halay bile cekmesini bilmeyen bir düğün topluluğunda org calmak cooook sıkıcı bişey onun için en iyisi 2/4 batari kitleri ile yazılmış bi halay ritmi olan varsa ve esirgemezse sevinirim sizdede böyle şeyler oluyormu bilmiyom ama bende oluyo bi düğünde yer yerinden oynarken başka bi düğünde bu tarz oynayanlara denk gelince calasım bile gelmiyo:) şimdiden teşşekkürler

Cevap: 2/4 halay ritimi olan varmı

Sevgili arkadaşım kendin söylüyorsun işte bir düğünde oynayamazken başka bir düğünde yer yerinden oynuyor diyorsun. Demekki ritimde problem yok. Ayrıca halay 2/4 herhangi sade bir ritim açtınmı uygun ses ve tempolarla ilerledikten sonra yapılamayacak birşey yok. Eğer oynamıyorlarsa başka bir 2/4 le devam et

Bu-Türdüğünlerde-Sabır-İlk-Adım
herşey-Sana-Bağlı v 1 deki Tüm Olanakları kullanırsan bu sorun kalkacaktır

örnek
multi pad
EFEKLER

iş bilenin kılıç kuşananın demişler üstad.v1deki pop halay bence bu iş için en harika halay ritmi.biraz ritimde oyna.birde multipadla destekle olay bu ;)

korg i30 da kolon varmı

i30 da kolon olmaz

peki i30 da kiriş varmı :D

valla üstat bencede oyle sen galıba dırek rıtımle olsun dıyosun bencede multıpad desteklemzsen olmaz yada al bı tyros2 benım gıbı multıpedle neyle hıc ugrasma dırek ac mıllet sakır sakır oynasın

ben de 2/4 halay ritmi var