19/12/2012 Güncelleme...

Roland Türkiye

vip
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland
Değerli BK-5 OR Kullanıcıları, Ocak ayı içerisinde kısayol oktav ve ritim yazma bölümü ile alakalı güncelleme olacaktır.İyi çalışmalar.

Cevap: 19/12/2012 Güncelleme...

Roland gw8 e de güzel bi güncelleme yapılsaydı iyiydi de elimizde patladı...Roland Sağolsun...Ne adam gibi bi ritm var ne bişi roland g600 den farksız bi alet işte...

teşekürler roland türkiye

roland gw8 e de güzel bi güncelleme yapılsaydı iyiydi de elimizde patladı...roland sağolsun...ne adam gibi bi ritm var ne bişi roland g600 den farksız bi alet işte...

sinan bu gw 8 e ritm yazılmıyor mu... Neden g-600 ritm lerini kullanıyorsunuz anlamadım bir aleti kendi üzerindeki kitlerle ve seslerle ritm yapıp kullanmadıktan sonra ne anlamı var korg gibi onun ritmlerini bıuna bunun ritmlerini ona...

Çok teşekkürler.Tam olması gereken 2 önemli konuda düzeltme yapılmasına çok sevindim.

saygılar..

sinan bu gw 8 e ritm yazılmıyor mu... Neden g-600 ritm lerini kullanıyorsunuz anlamadım bir aleti kendi üzerindeki kitlerle ve seslerle ritm yapıp kullanmadıktan sonra ne anlamı var korg gibi onun ritmlerini bıuna bunun ritmlerini ona...

Yazılıyor ama ciddi anlamda zahmetli zor olduğundan kimse üzerinde ritm yazmıyor convert edip bir iki edit yapılıyor ondan sonra al sana gw8 ritmi sağolsun bolca emek harcayan arkadaşlar oldu ama roland türkiye istenileni kullanıcıya malesef veremedi...

onetouch bankasının da arttırılması güncelleme dahililndemi.4 banka kesinlikle yeterli değil.saygılar....

aynen hocam onetouch 8 kanal olsa alet canavar olur ama ben bk yi her turlu seviyorum

Aynen katılıyorum arkadaşlara one touck 8 olmallı...