%17 vade farkı?? Bu kadar enayi yerine konmaz bi insan!

• Konbuyu başlatan lost__92
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 28
  • Görünümler : 7K

lost__92

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA800-1X -YAMAHA S650-A300V2
Değerli üstadlar ;

korg micro arranger almayı düşündüğümü belirten bi konu açmıştım ve bugün almak için harekete geçtim ... başıma gelenleri sizlerle paylaşma gereği duydum..

Telefonla görüştüm gitmeden önce cihazın ellerinde mevcut olduğunu,deneyerek alabileceğimi ve peşin fiyatına taksit yapabileceklerini söylemişlerdi...neyse 1.30 saatlik yol gittim (başka bi il) ... her neyse oturduk konuşuyoruz, aleti denemek istediğimi belirttim ama kutusundan çıkaramayacaklarmışmış, ödemeyi yaptıktan sonra kutudan çıkarabilirlermiş vs. vs. tamamdır eyw. dedik..

650 euro! + ((%17 vade farkı)) ile cihazı verebileceklerini duyunca çılgına döndüm,( kartı başka bi dükkanda çektireceklermişmiş falan filan) onu geçtim telefonda öyle yüz yüze böyle muamele olmasına bi başka sinir oldum.. konuyu uzatmadım , hayırlı işler dedim çıkıp gittim..Giderkende ellerinde 2.el alet var döküntü bi pa80 bunu almayı düşünmezmiydiniz demesinler'mi! orda koptu benim kayış, '' telefondan öyle, burda böyle yaptığınız adamlık mı? nasıl esnafsınız '' dedim..Sadece güldü karşımdaki insana benzeyen yaratık!.. patronuydu oranın sanırım.. allahından bulsunlar müzisyenleri enayi yerine koyanlar.. o anda o kadar sinir oldumki dedim giderken camı çerçeveyi indirsem ne olacak diye aklımdan geçmedi değil..

Enayi yerine konulmak insana küfretmekten daha beter bi durum..Lütfen dikkatli olalım..Firma ismi vermeyeceğim allahından bulsun şerefsizler...:mad:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: %17 vade farkı?? Bu kadar enayi yerine konmaz bi insan!

Ver Bence Firmanın ismini Millet Anlasın Kimin Ne Oldugunu Enayi Yok Burda

hocam bir kere aleti dinletmemeleri saçma o anda çıkıcaktın dinletmedigi için öyle birşey varmı ya görücü usulu mü klavye alıcaksın. istanbulamı gittin ? istanbula gitseydin mega müzikte açık var denettiriyor gecen denedin öyle ayak üstü vaktimiz yoktu. 550 € mega müzikte korg'un ana bayisi. istanbul'a gitmediysen mega müzigi ara konus. utar muzikde olabilir.

aynen firma ismi ver ki senin gibi uzaktantan gelenler seninle aynı duruma düşmesin.

Bencede ver ki herkez bilsin, burası buyuk bir camia, bu adamları herkez bilsinki ona göre davransılar,

Üstad firma ismi vermeyeceğim.. Adanadan org alırken dikkat edin, ben sırf org alacam diye pederin arabasını aldım, 100 lira mazot kattım arabaya, adanayı tam bilmediğim için dükkanı bulmak ayrı bi problem oldu..trafik çilesi ayrı bi dert..150 lira civarında masraf ettim ve elde var 0 ?? Firma ismi vererek o kişilerle 2. defa muhattap olmak istemiyorum.. bu yazımı okuyorlardır şu anda buna eminim..bu siteyide iyi bilir o firmadakiler.. Adanadan org alırken hangi bayi olursa olsun dikkat edelim lütfen.. Saygılar

Sağlık olsun kardeşim camı carçeveyi indirip başını belaya sokmaya değmez onların terbiyesizliği ben gw8 alırken zuhalde satan arkadaş yarım saat konser verdi aleti tanıtmak için.

Sağlık olsun kardeşim camı carçeveyi indirip başını belaya sokmaya değmez onların terbiyesizliği ben gw8 alırken zuhalde satan arkadaş yarım saat konser verdi aleti tanıtmak için.

ciddi bi firmadan alışveriş yapmak her zaman daha iyi..bunu anlamış oldum.. otobüs ile gitsem istanbula 150-200 lira tutardı en fazla ama oraları hiç bilmediğim için biraz sıkıntı olurdu.. 0 alet konusunda canım baya sıkıldı...
ailem temmuzu beklememi söyledi, temmuz gibi maddi durumlar baya düzelecek, pa3x alabilecek para elime geçer o zamana kadar... üstad enayi yerine konulup karşımdaki kıs kıs gülünce hakimiyeti yitirdim, yola çıktıktan sonra bi ara geri dönecektim o kadar taktım kafaya halen aklıma geliyor adamın pis pis gülüşü.. ama bize yakışmaz , firmanın adını versem eminim bana ulaşırlar yanlış anlaşıldık vs. vs.. ama kimsenin ekmeğiyle oynamak bize yakışmaz.. umarım bu yazıyı okuduktan sonra biraz kendilerine gelirler

Gecmis olsun diyelim var bole tipler napacan online alisveris ciktida kurtulduk valla...
Tik al paypal ile ode ertesi sabah elinde ;)

aynen sana katılıyorum tufan,zuhalden roland exr46 yı sıfır almıştım,öyle bi ilgi gösterdilerki o ilgi beni her zaman zuhal müziğe müşteri yapar,bana ilgi göstermeyen yere selam bile vermem,ilgi ticaretin parçasıdır,