Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
arkadaşlar bu 16 yada 8 dk nedir yaww..ritim verirlerken ''dikkat edin 16 dk dır''diolar..bizim neye dikkat etmemiz lazım ve farkı ne...
Orgun polifonisi düşük olduktan sonra bence sadece özel bir ses efekti atmak için kullanılır o dk.Yoksa bana bir katkısı yok.
alakasız bir cevap olmuş dk bankının geniş olması sadece yazılımsal olarak daha fazla kit kullanmak isteyenler için bir seçenektir ancak 16 ile birlikte 256 ram olmadığında pek randıman alamazsınız sadece boşu boşuna drum kitlerle rami doldurursunuz ve ses sample atmaya yer kalmaz ben sadece aleti ritim için kullanıyorum derseniz 16 dk 64mb yeterlidir aslında kendi şahsi fikrim bütün kitlerde aynı ritimler var aslında sadece 4 tane kitle bütün ritimler yazılabilir ve 32 mb ram bile fazla gelir ama usb yapanlar bu işi zorlaştırmak adına hep faklı kitlerle yazıyor ritimleri sadece hafızayı zorlamaktan başka bişey değil kendi kitini hazırlayan biri bir adet drum kit bir adet batery kit bir adet electro kit bir ad arap darbuka davul kitle rahatça bütün ritimleri yazabilir saygılarımla