15/10/2012 TrPop(ağır)SRK ritimi

Roland Türkiye

vip
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland
Değerli BK-5 OR Kullanıcıları, Yeni hazırlamış olduğumuz,TrPop(ağır)SRK ritimimizi ücretsiz olarak BK-5 OR özel web sitesinden indirebilirsiniz.Yeni yüklenecek ritimlerimiz için sayfamızın "Ritimler" bölümünü kontrol etmeyi unutmayınız.Ritimlere ulaşabileceğiniz link i aşağıdaki şekilde bilgilerinize sunarız.
Roland BK-5 OR Türk Sesli ve Ritimli Klavye

Cevap: 15/10/2012 TrPop(ağır)SRK ritimi

ritim icin tesekkurler iyi calismalar

aradigim bi diger rtim tarziydi cok tskler emegine saglik serkan hocam

Ritimler için teşekkür ederiz. Rolandın gerçekten tüm beklentilerin farkında olduğunu ve tüm isteklere cevap vermeye çalıştığını görüyorum. Bu yüzden tekrar teşekkür ederim.

Çok büyük teşekkürler.Serkan üstad ellerine sağlık...

Çok teşekkür ederiz... Başarılarının devamını dileriz Roland Türkiye.

Arkadaşlar çok teşekkürler çalışmalarımız son sürat devam edecek zamanla çok daha iyi ritimlerimiz olacak.Sizlerin yorumları bizler için çok önemli herbirinizin isteklerini karşılamak için elimizden geleni yapıyoruz.Olumlu yada olumsuz herşeyi dikkate alıyor ve herzaman daha iyisini yapmak için çabalıyoruz.BK5 or ile ilgili sorularınızı bize sorabilirsiniz er yada geç size döneriz.Hepinize iyi çalışmalar.

Arkadaşlar çok teşekkürler çalışmalarımız son sürat devam edecek zamanla çok daha iyi ritimlerimiz olacak.Sizlerin yorumları bizler için çok önemli herbirinizin isteklerini karşılamak için elimizden geleni yapıyoruz.Olumlu yada olumsuz herşeyi dikkate alıyor ve herzaman daha iyisini yapmak için çabalıyoruz.BK5 or ile ilgili sorularınızı bize sorabilirsiniz er yada geç size döneriz.Hepinize iyi çalışmalar.

eline sağlık abicim.Roland BK5te ritimler çoğaldıkça daha çok dikkat çekecek.Ritim çeşitliliği önemlidir.

Teşekkür ederim.

Tesekkurler

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri