128 mb ram takmak icin ne yapmam gerek?

ertan1970

-Altın-
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 600
arkadaslar bilginize ihtiyacim var ben pa800 ün ram ini yükseltmek istiyorum diyelimki rami taktim ork direk ramin yükseldigini taniyormu?
tanimiyorsa eyer herhangi programmi yüklemem gerekiyor?

yoksa kendim rami taksamda bile ram in calismasi icin sadece baiylerdemi programlatmam gerekiyor?

yardimci olursaniz cok sevinirim tesekürler

saygilarimla

Cevap: 128 mb ram takmak icin ne yapmam gerek?

arkadaslar bilginize ihtiyacim var ben pa800 ün ram ini yükseltmek istiyorum diyelimki rami taktim ork direk ramin yükseldigini taniyormu?
tanimiyorsa eyer herhangi programmi yüklemem gerekiyor?

yoksa kendim rami taksamda bile ram in calismasi icin sadece baiylerdemi programlatmam gerekiyor?

yardimci olursaniz cok sevinirim tesekürler

saygilarimla

Bildiğim kadarıyla ram yetkili servis tarafından takılıyor, ram takılırken servis orgunuza özel os yazıyor ram bu şekilde çalışıyor.

bilginiz icin tesekürler ustam

serviste bunu ucuza yapmaz ki ram i kendimiz kolayca degistirebiliyoruz fakat önemli olan dediniz gibi program gerekiyor sanirim

yinede tesekürler

valla dostum öğrenebilirdsen bizimlede paylaş servise o kadar para ödemeyelim

inanki dostum paylasirim
zaten söyle bir mantikla düsünsek ram i takmasi okadar zor bi is degil zor olan hangi program yükleniyor bildigim kadar pa2 lerde ram i degistirdikten sonra os datei yükleniyor hepimiz iyi kötü birbirimizin yardimiyla pa800 ü birazda olsa cogu seyleri cözdük eyer bu ram olayinida cözebilirsek hepimiz icin iyi olur

önemli olan hangi program yükleniyor ram i taktiktan sonra
saygilarla

arkadaşlar ingilizcesi iyi olan ya da yakınlarınızdan, yabancı sitelere girin yani bizim trakyamuzik.net sitemiz gibi korg pa 800 ile ilgili mutlaka bilgiler vardır. Yurtdışında piyanist arkadaşı olan varsa iletişime geçebilir.
Açıkçası ben bu ram yükseltme işinin burada çok abartılarak daha çok paraya dönüştürülmeye çalışıldığını düşünüyorum(?)

arkadaşlar bu iş can elektronik tarafından italya korg ana bayiliğinden izin alınarak yapmaktadır...128mb ve 256 mb olmak üzere 2 tane upragede secenegi bulunmaktadır...hersey can elektronik tarafından yapılmaktadır...her orgun seri no suna göre O.S yüklenmektedir....yane ram ı baska bi orgta kullanamazsınız....3 sene garantisi vardır...
bu iş çok zor bir iştir....pa2x ramı pa800e takıldıgında org acılmıyor bile.. ;) ..bunu herhangi bi pc ram ilede yapamazsınız...org acılmaz....saygılar...

demeki ram olayi öyle basit takilmiyor hersey serviste bitiyor
yinede bilgileriniz icin tesekürler arkadaslar

bu o.s programini bulabilseydik kendimiz ram i takar o.s programinida yüklerdik
böylece serviclere ihtiyacimiz kalmazdi
yinede arkadaslar bilgilerimizi birbirimize söyleyelim birbirimize bilgilerimizle yardimci olursak madi durumdan cok faydalarimiz olur

saygilarimla:)

arkadaşla benim pa800 ram da yandı ama ben dtl den 64 mb ram sipariş verdim ve kendim taktım alet hemen okudu hiç sorun yapmadı

arkadaşla benim pa800 ram da yandı ama ben dtl den 64 mb ram sipariş verdim ve kendim taktım alet hemen okudu hiç sorun yapmadı

ustam kendin demişsin zaten...DTLden getirtdim diye... ;) ..ha bide 128/256 mb yi kendin takamazsın...64mb O.S zaten senin orgunda yüklü!!!..ama O.S güvenlik açısından DTL 128/256 mb O.S gönderecegini tahmin etmiyorum...onun için..yine DTL yolu göründü :)