Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: 12.07.2012 a2000 v2 plus DEMOLARişi bilmeyen adamın eline 3x versende bi cacık olmaz değerli kardeşim.. aleti çözmek ilk önce en önemlisi.. ben alalı 2-3 hafta anca oldu daha oturup adam gibi ugrasamadım..genelde çalmak için oturdum hep, set almaya gerek yok bence şu haliyle fazla bile gelir bu alet.. yamahaya tövbeliydim ama cahillik etmişim geçmişte korg korg diye.. yamahadan öte yol yok artık bana.bu arada bu ritmi bu siteden indrdm t4 ritmi die
Cevap: 12.07.2012 a2000 v2 plus DEMOLAR
işi bilmeyen adamın eline 3x versende bi cacık olmaz değerli kardeşim.. aleti çözmek ilk önce en önemlisi.. ben alalı 2-3 hafta anca oldu daha oturup adam gibi ugrasamadım..genelde çalmak için oturdum hep, set almaya gerek yok bence şu haliyle fazla bile gelir bu alet.. yamahaya tövbeliydim ama cahillik etmişim geçmişte korg korg diye.. yamahadan öte yol yok artık bana.
bu arada bu ritmi bu siteden indrdm t4 ritmi die