Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: 05321000397 Dikkat edin arkadaşlar.mevcut kanunlarla dolandırıcı ve sahtekarlara ağıra yakın cezalar verilmiyor. hatta dolandırıcı ve sahtekarlar iddaname değişiklikleri ile pasif suçlu düzeyine dahi getirilebiliyor. aklın ve mantığın yolu birdir. şu devirde çok çok dikkatli olmak bir prensip olmalıdır. namuslu vatandaşlar namussuz vatandaşlara meze olmamalıdır. ar damarı yırtılmış insan olduğunu unutmuş kul hakkıyla gününü gün eden pisliklere aman vermemek gerek.adamın rahatlığına bakıldığında konusunda uzman olduğu belli. benim anlamadığım parasını pulu almadığınız bir insana nasıl olurda 4 bin tl lik bir cihazı gönderebiliyorsunuz. bu eğer ticaret ise neden aleyhinize bir ticaret olarak işlem yapıyorsunuz. ikinci el piyasasında al gülüm ver gülüm olması gerekmez mi.? özellikle müzisyenlikten ekmek yiyen arkadaşlarımızdan bu konular hakkında anılarını paylaşmalarını istiyorum. öyleki onların denk geldiği ve şahit olduğu bu tarz konular aydınlanma sebebimimiz olabilir..Allah doğrudan, doğrulardan ve doğru insanların yolundan bizleri ayırmasın..
Cevap: 05321000397 Dikkat edin arkadaşlar.
mevcut kanunlarla dolandırıcı ve sahtekarlara ağıra yakın cezalar verilmiyor. hatta dolandırıcı ve sahtekarlar iddaname değişiklikleri ile pasif suçlu düzeyine dahi getirilebiliyor. aklın ve mantığın yolu birdir. şu devirde çok çok dikkatli olmak bir prensip olmalıdır. namuslu vatandaşlar namussuz vatandaşlara meze olmamalıdır. ar damarı yırtılmış insan olduğunu unutmuş kul hakkıyla gününü gün eden pisliklere aman vermemek gerek.
adamın rahatlığına bakıldığında konusunda uzman olduğu belli. benim anlamadığım parasını pulu almadığınız bir insana nasıl olurda 4 bin tl lik bir cihazı gönderebiliyorsunuz. bu eğer ticaret ise neden aleyhinize bir ticaret olarak işlem yapıyorsunuz. ikinci el piyasasında al gülüm ver gülüm olması gerekmez mi.? özellikle müzisyenlikten ekmek yiyen arkadaşlarımızdan bu konular hakkında anılarını paylaşmalarını istiyorum. öyleki onların denk geldiği ve şahit olduğu bu tarz konular aydınlanma sebebimimiz olabilir..
Allah doğrudan, doğrulardan ve doğru insanların yolundan bizleri ayırmasın..