Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: 0212-444 03 33 bu numaraya dikkat!!!Arkadaş ben nasıl bir millet olduğumuzu da anlayamıyorum. seni bir telefon arıyor. Şu bankadan bu bankadan aradığını söylüyor. Biz ne kadar saf bir milletiz ki tüm kredi kartı bilgilerimizi annemizin kızlık soyadına kadar veriyoruz. Elbet teki bu tarz kişiler bizi dolandırır. Adını vermeyeyim, benim bir amcamın oğlu var. Benden 6 yaş büyük, abim yani. Kendisi İlçe Millieğitim Müdürü idi. İşte bizden korkma sen genç Türkcell lisin, bizde genç Türkcell liyiz, başlıyorlar biraz damar yapmaya ondan sonra sana kıyak yapalım deyip Kredi Kartını soruyorlar, bizimkisi varda ben hiç kullanmadım ve kullanmıyorumda der. Karşıdaki biz kullanmasını biliriz dercesine sen genede numarasını ver derler ve bizimki numarayı vermeye başlar. Annenizinkızlık soyadı ve kartınızın şifresi nedir dediklerinde bizimkisi durumu anlar ve başlar bağırıp çağırmaya, Tesedüfen o gün beni aradı ve durumu bana söyledi, hemen bunu ilgili bankaya gönderip Kartımı Çaldırdım başvurusunda bulunmasını istedim ve bu olayı anlık süre ile kurtarmış olduk. Arkadaşlar bende enaz 6 tane kredi kartı var. Hiçbir zaman bilmediğim yerden alışveriş yapmam internetten asla. Demem odur ki birazda suç bizde değilmi? Biraz hayatı bilmemiz gerek başımıza olay gelince Haaa dememeliyiz.Uyarılarınız için sonsuz teşekkürler, Saygılarımla,
Cevap: 0212-444 03 33 bu numaraya dikkat!!!
Arkadaş ben nasıl bir millet olduğumuzu da anlayamıyorum. seni bir telefon arıyor. Şu bankadan bu bankadan aradığını söylüyor. Biz ne kadar saf bir milletiz ki tüm kredi kartı bilgilerimizi annemizin kızlık soyadına kadar veriyoruz. Elbet teki bu tarz kişiler bizi dolandırır. Adını vermeyeyim, benim bir amcamın oğlu var. Benden 6 yaş büyük, abim yani. Kendisi İlçe Millieğitim Müdürü idi. İşte bizden korkma sen genç Türkcell lisin, bizde genç Türkcell liyiz, başlıyorlar biraz damar yapmaya ondan sonra sana kıyak yapalım deyip Kredi Kartını soruyorlar, bizimkisi varda ben hiç kullanmadım ve kullanmıyorumda der. Karşıdaki biz kullanmasını biliriz dercesine sen genede numarasını ver derler ve bizimki numarayı vermeye başlar. Annenizinkızlık soyadı ve kartınızın şifresi nedir dediklerinde bizimkisi durumu anlar ve başlar bağırıp çağırmaya, Tesedüfen o gün beni aradı ve durumu bana söyledi, hemen bunu ilgili bankaya gönderip Kartımı Çaldırdım başvurusunda bulunmasını istedim ve bu olayı anlık süre ile kurtarmış olduk. Arkadaşlar bende enaz 6 tane kredi kartı var. Hiçbir zaman bilmediğim yerden alışveriş yapmam internetten asla. Demem odur ki birazda suç bizde değilmi? Biraz hayatı bilmemiz gerek başımıza olay gelince Haaa dememeliyiz.
Uyarılarınız için sonsuz teşekkürler, Saygılarımla,