01/10/2012 Yeni Eşrbn yan bğlma-SRK ritimi

Roland Türkiye

vip
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland
Değerli BK-5 OR Kullanıcıları, Yeni hazırlamış olduğumuz,Eşrbn yan bğlma-SRK ritimimizi ücretsiz olarak BK-5 OR özel web sitesinden indirebilirsiniz.Yeni yüklenecek ritimlerimiz için sayfamızın "Ritimler" bölümünü kontrol etmeyi unutmayınız.Ritimlere ulaşabileceğiniz link i aşağıdaki şekilde bilgilerinize sunarız.
Roland BK-5 OR Türk Sesli ve Ritimli Klavye

Cevap: 01/10/2012 Yeni Eşrbn yan bğlma-SRK ritimi

elinize saglik cok guzel olmus ...

ritim için çok teşekkürler

çok teşşekkürler..

Ritim için çok teşekkürler Rolandtr. Doğu akdeniz bölgesi ritimleri devam ederken Kırıkhan ritmini de aradan çıkartırsanız seviniriz.

merhaba eşarbını yan bağlama ritmi,performans bölümüne kayıt edilmiyor,bir bilen açıklarsa memnun olurum.(ritmi,
my rhythms bölümüne yükledim,oradan my performance bölümüne atacağım,error veriyor)

ritmler için emeği geçen Serkan kardeşime Antep ten sonsuz sevgilerimi yolluyorum eline sağlık kardeşim başarıların daim olsun

merhaba eşarbını yan bağlama ritmi,performans bölümüne kayıt edilmiyor,bir bilen açıklarsa memnun olurum.(ritmi,
my rhythms bölümüne yükledim,oradan my performance bölümüne atacağım,error veriyor)

adı üstünde my performans bölümü performans sesleri çağırmak için bölümdür ritm kaydedemezsin veya çagıramazsın ordan

ritmler için teşekkürler.roland için destek yok diyenler daha nasıl destek olacak her 2-3 güne bir ücretsiz ritm yayınlanıyor ve son yazılan ritmler çok kaliteli

Teşekkür ederim, emeklerinize sağlık.
Küçük bir ricam var; sağlam bir bas klarnet sesi istiyorum ustalardan. Şimdiye kadar yazılan performans sesleri arasında aradığım lezzette bir klarnet bulamadım.Bizim buraların olmazsa olmazı klarnet.Folk klarnet vib tarzı güçlü ve lezzetli bir ses arıyorum.
Ustalar ilgilenirse çok sevinirim